Over mij

Mijn naam is Sema Kartal en ik ben allround permanent make-up specialiste. Ik woon sinds 30 jaar met veel plezier in Zwolle, samen met mijn man en 3 kinderen. Mijn opleiding tot Allround permanent make up specialiste heb ik gevolgd bij Annelies Maas, Art of Beauty opleidingen in Zwolle. Naast mijn eigen salon ben ik ook docente Pmu geweest bij Art of Beauty opleidingen in Zwolle. Een prachtige aanvulling op mijn werk! Na de sluiting van het instituut heb ik besloten om alle trainingen en opleidingen in mijn eigen salon te geven. Het overbrengen van mijn kennis en passie doe ik net zo graag als het zetten van permanent make up. Het zetten van permanente make up vereist echte vakmanschap en ik doe er daarom ook alles aan om mij in dit vak te blijven ontwikkelen. 

Sinds 2020 ben ik officieel partner van de Perfect Lady Academy en geef ik alle trainingen met de laatste technieken van de Academy. Samen streven wij naar een trainingsaanbod voor iedereen. Beginners maar ook ervaren pigmentisten bieden wij een breed scala aan trainingen. Altijd met veel zorg, aandacht en expertise!

Mijn salon is GGD goedgekeurd. Ik volg ondanks mijn diplomas verschillende masterclasses van master specialisten op het gebied van permanente make up om helemaal up to date te zijn met de allerbeste technieken en de nieuwste trends. Ik heb mij ook gespecialiseerd in 3D tepelpigmentatie, een bijzonder onderdeel binnen PMU. Ben je geinteresseerd in een van mijn diensten permanente make up zoals Ombrebrows, Hairstrokes, Microblading, Infralash eyeliner, Big eyeliner of full lips neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Ik ontvang je graag voor een vrijblijvend adviesgesprek in mijn salon aan de Ter Pelkwijkpark 18 in het prachtige centrum van Zwolle voor meer informatie.