Permanente make up trainingen

Wil je een succesvolle carrière in de beauty branche?
- Heb je gevoel voor stijl en schoonheid?
- Lijkt het jou ook geweldig om het uiterlijk en het welzijn van vrouwen positief te beïnvloeden?
- Wil je dat je klanten dagelijks genieten van jouw werk?
Wordt dan Permanent Make-up artiest!
Leer alle fijne kneepjes van het vak en stap in de mooie wereld van Permanent Make-up.
Een succesvolle carrière staat op jou te wachten!
 

De vraag naar permanent make up behandelingen groeit in een hoog tempo en het aantal geïnteresseerden in een opleiding tot pmu specialiste stijgt. Ook mensen die niet in de schoonheidsbranche werken zien steeds meer kansen die deze mooie behandelingen bieden. Om aan de toenemende verwachtingen van klanten en de groeiende populariteit van permanent make up behandelingen te voldoen, kun je door deel te nemen aan deze opleiding starten als professional e/o jouw behandelaanbod verder uitbreiden.
In onze salon krijgen wij steeds vaker de vraag of er trainingen voor beginners zijn. Wij hebben daarom voor beginnende pmu specialisten een programma samengesteld om het mogelijk te maken op een doeltreffende en deskundige manier het vak te leren.
De training is intensief en vergt concentratie en aandacht! Het belangrijkste hierbij is dat de cursist leert om zelfstandig de uiterst verfijnde behandelingen uit te voeren. Deze training is de basis om een succesvolle carrière te starten. Onze ambitie is dan ook om jou alles te leren wat hiervoor nodig is. 
 

De trainingen in de 3 onderdelen (wenkbrauwen, eyelinersen lippen) zijn los van elkaar te boeken. De modules zijn zodanig samengesteld dat er per onderdeel veel tijd en begeleiding aan besteed kan worden. Na het afronden van een module kan de cursist zelf beslissen met welke module hij verder gaat. 
De cursist moet echter wel starten met de Ombre/Powder brows om eerst het apparaat te leren beheersen. Theorie (basiskennis over de huid), praktische kennis van de verschillende technieken, kleurenleer, het uitmeten van de de wenkbrauwen en de naaldkeuze, komen uitgebreid aan bod. Een basis training met veel gedetailleerde oefeningen en leerstof die het mogelijk maakt om in jouw eigen salon direct aan de slag te kunnen.
Voor deze trainingen worden de apparaten van het exclusieve merk Perfect Lady gebruikt.