Wenkbrauwen 

Omre / Powder Brows wenkbrauw

Ombre Wenkbrauw

Een nieuwe trend is de Ombre-wenkbrauw. Het bijzondere ligt vooral in de opbouw van schaduw en haartjes en het spelen met licht en donker. Ombre ( poeder/ schaduw) techniek is geschikt wanneer je houdt van meer uitgesproken wenkbrauwen zoals bij een look met wenkbrauwpoeder. Er wordt bij deze techniek een zachte schaduw gecreëerd tussen de bestaande haartjes. Deze schaduw loopt gelijkmatig van licht naar donkerder.
Er zijn vele mogelijkheden: een zachte poederige aanzet oplopend naar een krachtige vollere ‘buik’ en staart van de wenkbrauw. Maar ook een volle onderlijn geeft een mooi strak effect met een poederige schaduw aan de bovenkant.
Deze techniek kan heel goed gecombineerd worden met de hairstrokes techniek.

Tarieven

Incl. 1 nabehandeling

400,00

+ 2e nabehandeling

50,00

oprfrissen tot 6 maanden na laatste behandeling

100,00

Opfrissen tot 1 jaar na laatste behandeling vaste klant, na 14 maanden komt er per maand €10,- bij

150,00

Opfrissen elders gezet vanaf

200,00

Indien een extra opfrisbehandeling nodig elders gezet

75,00

Hairstroke techniek

Semi permanente wenkbrauwen

De hairstroke techniek is een mooie techniek om wenkbrauwen semi permanent te laten zetten. Met een ultradunne steriele naald worden er haartjes getekend in de huid met pigment. Heel natuurlijk en mooi. 

Een techniek voor wenkbrauwen die schaars, te dun of teveel geëpileerd zijn. Met hairstrokes kan er een compleet nieuwe wenkbrauw gecreëerd worden, dunnere plekjes opgevuld worden of jouw eigen wenkbrauw net iets voller gemaakt worden. De ultradunne haartjes zorgen voor een erg natuurlijke look. De hairstrokes techniek is uiterst geschikt voor mensen die geen of bijna geen wenkbrauwen hebben. Het doel van hairstrokes is om een zo natuurlijk ogende wenkbrauw te creëren, bijna niet van echt te onderscheiden.

Tarieven

 • Prijs incl. 1 nabehandeling € 400
 • Indien er een extra nabehandeling nodig  € 50 
 • Opfrissen tot 6 maanden na laatste behandeling vaste klant € 100
 • Opfrissen tot 1 jaar na laatste behandeling vaste klant* € 150 
 • Opfrissen elders gezet* vanaf € 200 (Indien er een extra opfrisbehandeling nodis is komt er € 75 bij) 

* Na 2 jaar worden de standaard tarieven gerekend

Microblading

Permanente make up voor wenkbrauwen

Microblading is ook een mooie techniek op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Met Microblading ofwel blading kan de perfecte wenkbrauw gecreëerd worden. Microblading mesjes zijn ultra dun, waardoor de hairstrokes net echt lijken. Bij Microblading is er geen apparaat nodig, de haaartjes  worden met een steriel mesje in de huid getekend en gevuld met pigment.. Haartje voor haartje wordt de wenkbrauw wat voller, langer of breder gemaakt. Microblading blijft gemiddeld 1-1,5  jaar mooi. Deze pmu behandeling kan het beste gekozen worden bij een huid die niet vet is, geen grove porien heeft en nog redelijk strak is, dan alleen geneest het geheel mooi in de huid.

Tarieven

 • Prijs incl. 1 nabehandeling € 400
 • Indien een extra nabehandeling nodig € 50 
 • Opfrissen tot 6 maanden vaste klant* € 100
 • Opfrissen na één jaar vaste klant* €150
 • Opfrissen elders gezet binnen één jaar €200

* Na 2 jaar worden de standaard tarieven gerekend

Wenkbrauw shaping

Shaping

Wenkbrauw shaping is voor iedereen die volle wenkbrauwen heeft, maar het moeilijk vindt om ze in de juiste vorm en kleur te stylen.

Ik verf jouw wenkbrauwen eerst in de gewenste kleur, doordat de donshaartjes kleur krijgen lijken de wenkbrauwen voller. Daarna shape ik ze in de juiste vorm, door middel van epileren en/of waxen van de ongewenste haartjes.

Tarieven

 • Wenkbrauw shaping € 25,00
 • Wimpers verven € 12,50

Browlift

Wenkbrauwstyling

Browlift is de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwstyling. De wenkbrauwen worden met speciale lotions behandelt waardoor warrige, stugge haren in de gewenste positie blijven. De wenkbrauwen lijken voller en worden optisch gelift. Het resultaat is 4-6 weken zichtbaar.

 • Browlift inclusief tint €50,-